lördag 3 december 2011

Ack du Klinte.


Här ligger bilen som sattes i brand i fredags natt efter den blivit uppsläpad från nedfarten till garagen på Donnersgatan 1. Från där den stod från början var det bara några få meter till husväggen.

Här är länk till nyhetsnotisen om Polismän hotade med vapen i Klinte: http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7278269

När nu diskutionerna om vem som gjort detta går på bygden så se upp för förväxlingar: Det finns en "aktiv" klintehamnsbo med samma både för och efternamn...

Nedanför här är en bild på den förra bilbranden i Klinte som var för bara ett par tre veckor sedan. I förhållande till folkmängden är nog Klintehamn ett av de samhällen i landet som har högst kriminalitet både vad gäller droger, våld och egendomsbrott.

Jag håller på och läser igenom alla årets domar vad gäller Klintehamn och är snart klar att göra en sammanställning. Inte tänker jag hänga ut någon enskild men jag tänker fråga myndigheter och ansvariga hur de stillatigande kan låta utvecklingen spåra ur på detta vis.


2 kommentarer: