lördag 17 december 2011

Juholt på Visby-besök - rent cynisk?

Håkan Juholt den nye ordföranden i S har ju nyssens varit på Visbybesök på sin turne runt landet. Det har kännts sorgligt och lite vemodigt att se socialdemokratin falla ned i total splittring och förnedring de senaste månaderna.

I en tidningsartikel i Gotlands Tidningar 16 december skriver man så här från mötet i Arbetarrörelsens Hus:

"Vidar Klingvall från SSU undrade hur partiledaren mådde mitt i allt.
- Det fanns ett läge när jag verkligen kände att jag måste hitta en inre kraft. Det fanns stunder när jag var väldigt liten och väldigt trasig, svarade partiordföranden.
Sen kom raderna som har gett rundresan smeknamnet "Förlåt mig-turnén":
-  Det råder ingen tvekan om att det som hänt mig skadat partiet. Jag har gjort några misstag, men jag har aldrig planerat mitt liv efter att bli ordförande för Socialdemokraterna. Det är i motvind man prövas och jag har verkligen prövats, men jag klarade det, slår Juholt fast inför medlemmarna."

Har verkligen Håkan Juholt sagt detta att  "Jag har gjort några misstag, men jag har aldrig planerat mitt liv efter att bli ordförande för Socialdemokraterna." kan man ju inte begripa det annorlunda än att problemet ligger i att han blivit granskad och inte i att han medvetet eller omedvetet lurat till sig samhällets pengar.

Visst: Han kan blivit felciterad i artikeln men man kan ju undra?

Länk till artikeln i GT:  http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7331390

2 kommentarer:

 1. """""Det har kännts sorgligt och lite vemodigt att se socialdemokratin falla ned i total splittring och förnedring de senaste månaderna"""""
  Varför då? Du är ju motståndare till socialdemokraterna! Du är ju en jävla nazist,en rasist och människohatare,du är en SD:are och du ska passa dig jävligt noga!!
  Du bor på Snickaregatan,inte så långt ifrån min gata som är Loggarvevägen,jag är vaktmästaren,vaktmästare var?Det får du själv räkna ut,men du kan ju alltid söka på ett kollektiv som du hatar men som tar hand om de människor som du anser ska dra åt helvete.Är det någon som ska dra åt helvete så är det du,Hannes Müller.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt roligt att på detta sätt få syn på
  det oförblommerade hatet från sorgliga människor som inte har en susning om varför hundratusentals vettiga svenskar lägger sin röst på SD.

  SvaraRadera