onsdag 28 december 2011

Landshövdingens mingelfest

I dagens Gotlands Tidning går Max Hansson, Payexs grundare, till angrepp mot landshövdingens mingelparty som avhålls varje sommar. Där inbjuds prominenta gotlänningar att träffa prominenta sommargäster på ön så de skall kunna lära känna varandra under trivsamma former. Han Max Hansson verkar allmänt urförbannad på länsstyrelsen och kritiken från honom mot den avlöser varandra i tidningen.

Snart är det nog tio år sedna jag skrev min insändare om de här mingelpartyna till tidningen och som ett undantag från regeln publicerade de den. Kanske var det startskottet till att de här tillställningarna kritiserades öppet. Dåvarande landshövdingen reagerade då med att införa olika meningsfyllda aktivityeter under minglet som att deltagarna fick fylla i små lappar med förslag.

Det är väl inte aktuellt i dagsläget men det är dock inte totalt osannolikt att jag någon gång i framtiden skulle kunna vara en av de inbjudna till minglandet om det fortgår då.

JAG KOMMER ALDRIG NÅGONSIN DELTA I DYLIKT.

Att jag aldrig kommer göra det är för att jag inte tycker personliga vänskapsband skall uppmuntras mellan makthavare av någon sort på ön. Alldeles utomordentligt fel blir det om journalister blir polare med olika maktpersoner. Alldeles utomordentligt fel blir det om politiker,olika tjänstemän i kommun och länsstyrelse skall i onödan umgås personligt med företagare och andra som de sedan skall fatta viktiga beslut om deras verksamhet om. Det är väl klart att på en sådan här liten yta som vår ö är att det är svårt att undvika - men det skall inte uppmuntras och dessutom inte för en halv miljon av skattebetalarnas pengar per år.

PS Jag har faktiskt inte en aning vad andra medlemmar i SD på Gotland tycker men i alla fall jag skulle gärna vilja att vi som parti skulle arbeta för att alla tillställningar regionen deltar i som finansiärer, som denna och många andra som tex Jazzklubben, teatrar osv) skall vara alkohol och drogfria. Dock är jag inte överhövan optimistisk men men.... DS

3 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHA...................
  Hur fan tror du att DU,din lilla förbannade snigel,skulle bli inbjuden till landshövdingens fest?En simpel skogsarbetare och sverigedemokrat som bara vill andra människor ont,din förbannade nazist.........................

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....................
  Så du TROR alltså på allvar att du skulle kunna bli inbjuden,det var det mest infantila ocu ointelligenta jag nånsin hört.att en rasist,nazist och allmänt otrevlig människa skulle bli inbjuden är ju bar för jävla löjligt.
  men jag fick ett gott skratt,HAHAHAHAH....

  SvaraRadera
 3. Det där med "allmänt otrevlig människa" skriver jag under på.

  SvaraRadera