måndag 2 januari 2012

Mitt 2011I

På sommarens semester tog vi båten till Polen, cyklade därifrån upp utmed kusten genom ryska Kaliningradområdet och sedan genom Litauen och Lettland för att sedan ta båten hem från Ventspils. Den här bilden är från någon eftermiddag och vi går en skogsväg ned mot stranden för att hitta tältplats för natten. För den som undrar går det alldeles utmärkt att vildcampa i de baltiska staterna och jag har personligen cykelsemestrat 5 somrar där utan problem tillsammans med barn.

Det var komplicerat med papper och hotellbokningar men mycket spännande och trevligt att cykelturista i ryska Kaliningradområdet och att cykla i baltstater var trevligt som vanligt. Samtidigt ser man hur sjudande utvecklingen där är när man återser samma platser efter ett par år och ser hur mycket som hänt som vi gjorde i Lettland.


                                                                             
Här är blandkaninen Brom som vi fick som ny familjemedlem 2011. En kär ny bekantskap för oss alla i familjen men naturligtvis mest för vår dotter.
        
Inför julen när allehanda kataloger med kläder och leksaker trillade in fick vår dotter iden om att tillverka en egen katalog. Helt självklart satte hon sig själv på ett av uppslagen och nog får man säga att uppsyn och attityd på bilderna har en viss likhet. Ester är en stor glädjespridare hemma hos oss.                                                                                                                        
Den här filmen skulle väl någon förståsigpåare kunna tro illustrera mitt äktenskap under 2011 men fullt så spännande och romantiskt har det väl inte varit? Nä jag bara tycker det är en speciell film.

Kolla in hon i vita sarins gester och mimik! Hon går inte av  för hackor och är nog ingen man sätter sig på i första taget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar