tisdag 13 mars 2012

Maktspråk angående att göra ön mångkulturell.

Förra veckan lät det så här i tidningen:

"Några mejl har även skickats till Gotlands Tidningars redaktion samt till länsstyrelsen. I ett av dem påstår skribenten att landshövdingen "kommer att förstöra Gotland".

Nu i dag skriver de så här:

"När Gotlands landshövding bombarderades av hatmejl på grund av sitt uttalande om att Gotland behöver fler invandrare, lät inte reaktionerna vänta på sig."
Och i går var det en gemensamt undertecknad  insändare i tidningarna till landshövdingens och landshövdingens planers försvar undertecknad av nästan allt vad ön har av politiska makthavare. Märkligt om några mail och kommentarer på Flashback väcker så starka reaktioner. Nä skulle inte tro det utan det är nog snarare så att vissa av de här makthavarna känner på sig att de faktiskt inte har befolkningen med sig i de här drömmarna om att göra Gotland mångkulturellt. Just därför är deras reaktion och beteende obehagligt och maktfullkomligt.

Jag skrev igår en svarsinsändare som jag skickat till tidningarna vilken jag är hyggligt nöjd med. Hoppas de nu tar in den å det snaraste!

Här är politikernas mfl insändare:
http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7544965

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar