måndag 19 december 2011

Ett riktigt obehaglig kommentar. Uppdaterad

I söndags vaknade jag ovanligt tidigt och nog har jag fått kommentarer på min blogg tidigare som jag faktsikt valt att inte valt att publicera. Den här gången var dock kommentaren ovanligt aggressivt och hotfullt skriven och dessutom med skribentens efternamn.

Så här löd den och var inlagd som kommentar till vad Juholt sa under sitt besök i Visby.


Thurgren sa...

"""""Det har kännts sorgligt och lite vemodigt att se socialdemokratin falla ned i total splittring och förnedring de senaste månaderna"""""
Varför då? Du är ju motståndare till socialdemokraterna! Du är ju en jävla nazist,en rasist och människohatare,du är en SD:are och du ska passa dig jävligt noga!!
Du bor på Snickaregatan,inte så långt ifrån min gata som är Loggarvevägen,jag är vaktmästaren,vaktmästare var?Det får du själv räkna ut,men du kan ju alltid söka på ett kollektiv som du hatar men som tar hand om de människor som du anser ska dra åt helvete.Är det någon som ska dra åt helvete så är det du,Hannes Müller.


Det finns mycket riktigt en person med det efternamnet boendes där som ute på samhället uppträtt mycket otrevligt inte bara mot mig utan även mot familjemedlemmar. Han har även gjort sådant som är olagligt när han mött mig. Denna person är anställd på AB Hassela Gotland, styrelsemedlem och delägare.

Visst begriper jag att Hassela knappast ställer sig bakom sådant som denne person skriver eller hans beteende när han mött mig så jag ringde till Hassela på söndagsförmiddagen och bad dem tala förstånd med denna person.

Jag talade med Lennart Johansson som arbetade i Mats Barres ställe när han var bortrest. Han var ganska ovillig men lovade att lovade att prata med denne Thurgren och sedan ringa upp mig vid ett klockslag vi bestämde i dag. Han har inte ringt.

Att skriva sådana här hotfulla meddelanden till mig tycker jag är helt oaceptabelt och jag skulle välkommna en kommentar från Mats Barre (VD för AB Hassela Gotland) eller Lennart Johansson (som verkar arbeta som ställföreträdare när M Barre är bortrest).

Nu är det tisdag eftermidag och jag har fortfarande inte blivit kontaktad av Lennart Johansson eller någon annan från företaget. Jag ringde efter honom yterligare en gång i går eftermiddag och enligt kvinnan som svarade var han där och skulle kunna ringa. Jag vill inte tro att AB Hassela Gotland tycker det är acceptabelt att deras anställda, styrelsemedlemmar och delägare som denna person faktiskt är hotar andra människor i samhället på det här viset men jag börjar tyvär snart tro det.

1 kommentar:

  1. Jag har fått en stödjande och vänlig kommentar insänd angående det här. Den tar upp åsikter arbetskamrater och grannar mfl har angående denna person men jag tycker det vore fel att ta in den här.

    Personer som är "lite speciella" finns väl överallt men jag tycker det är rent bedrövligt att Hassela Gotland´s ledning inte kontaktat mig för det här skadar sannerligen även företagets anseende.

    Fö kontaktade jag i samband med detta det parti där denna person för inte alls länge sedan beträtt tunga uppdrag. Representanten för detta parti hade förståelse för mina synpunkter och var trevlig så där var bemötandet i gengäld klokt.

    SvaraRadera